Minden napra egy felirat

Évek óta gyűjtögetem az utcán felejtett hirdetményeket, feliratokat. Valamelyik még most is funkcióját teljesíti, de a többsége már használaton kívüli és bármelyik pillanatban eltűnhet. A régiek közé néha becsusszan egy-egy újdonság. Ez egy olyan blog, ami feliratokon keresztül naplózza, merre járok és miket látok.

Linkblog

Tiszta kapcsolat a Belga sörözőben

2011.11.11. 09:32 | nemessis | Szólj hozzá!

Már megint eljött a felháborodás ideje! Semmi komoly, csak egy vicces példa, hogy a vendéglátósok mennyire figyelmetlenek.  

Méteres sörök után, jót röhögtünk az egyik hírös belgában, de ugyanakkor nem nagyon értem hogy miért nem tudnak disztingválni? A kagylójuk fini mind mindig, ezért elnézem nekik, hogy fenéktörlőt adnak az étek mellé. Amúgy észre sem vettük volna a fenéktörlő funkciót, ha a sarokban levő bénácska piktogram ezt nem közli velünk ilyen egyértelműen, mit tegyünk vele, miután elfogyasztottuk a kagylót. (:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr243355945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: vicces vendéglátás aljas piktogram infodesign
süti beállítások módosítása