Minden napra egy felirat

Évek óta gyűjtögetem az utcán felejtett hirdetményeket, feliratokat. Valamelyik még most is funkcióját teljesíti, de a többsége már használaton kívüli és bármelyik pillanatban eltűnhet. A régiek közé néha becsusszan egy-egy újdonság. Ez egy olyan blog, ami feliratokon keresztül naplózza, merre járok és miket látok.

Linkblog

Torony Étteremeszpresszó

2011.02.22. 13:02 | nemessis | Szólj hozzá!

Kicsit olyan nyomott hangulatom van ma, mint ami erről a képről sugárzik. Lehet, hogy rántott csirkét hasábburgonyával kéne ma enni? 

Egyébként az Üllői út 149. árkádjai alatt üzemel és várja a vendégeket. Szokásos rákeresésemre „gizuka” véleményezését lehet csupán olvasni az étteremről, ő tökéletesen megvan elégedve a hellyel. Majd meghivatom magam egy vacsira az ingyen reklámért. 

Hogy a felirat mikori az talányos, valószínű jó kis 80-as évek, a trapper farmerre emlékeztető TORONY feliratot pedig odáig hangsúlyozták, hogy az étterem eszpresszó közé már egy szóköz sem fért.

Egyékbént meg találtam egy jó blogot! Semmi érdekem nem fűződik hozzájuk, de segítségemre lesznek a jövőben az biztos, amikor kocsmatúrára vagy kocsma felirat túrára megyek: itt ivott budapest.

A bejegyzés trackback címe:

https://kirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr672679432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: retro budapest étterem 9ker
süti beállítások módosítása